dött läge..

..nää men jag har inte bloggat på en hel vecka. Har haft fullt upp dessa vecko kvällar. Söndag = va med Hanna, Måndag = va med Julia, Tisdag = va med Hanna, Onsdag = Va med Julia, Torsdag = tjejkväll på ENP, alltså så där var jag både med Hanna och Julia! Nu är det som sagt fredag och jag har varit på stan med Hanna efter skolan. Hittade en jätte söt klänning på Monki, som jag har på mig nu efter min snabb dusch. Helt ärligt, det gick på 10 min. Typ record. Men då duschade jag inte håret :3
Aja, sitter och målar naglarna nu, de naglar jag har..., så jag ska fortsätta med det så får ni ha en fortsatt trevlig kväll! ;)

Slapp provet

Det var menat med prov idag men eftersom vår vikarie blev så förvirrad då det bara fanns några få prov på bänken så bad han oss rösta ifall vi skulle ha prov idag eller inte. Och såklart röstade vi nej. Fast det fanns ju vissa som ville ha det, förstår mig inte på dem.
Mina planer ikväll blir väl att plugga, duscha och om jag hinner svänger jag förbi hanna och hälsar på en stund. Sen är väl det inte nå mer man kan göra. Joo! packa måste jag gö, för imorrn klockan 09:00 måste jag vara i peterigården för att jag ska på läger. Det kommer bli kul. Men jaa, nu ska jag väl starta med pluggandet så det inte blir så sent..(lär starta om 3 timmar, måste checka facebook först) -_-

By Myself

Aja, nu drog jag en snabb inspelning på morsans laptop på min nya låt.
Såklart är det amatör, men det är ju i alla fall något!

ångest

Gu vilken ångest jag har fått. Jag kan inte sova eftersom jag mår så dåligt över att skolan börjar om nu och jag har en sån stor press på mig. Vi har nationella på torsdag, vi har redovisning på onsdag, vi har biologi prov på fredag. Nää, alltså jag mår inte bra. Har inte riktigt fått något gjort under lovet, bara lite. Jag hoppas att allt går bra i veckan och att det lugnar ner sig. Eftersom skolan sätter en sån stor press på en.
Var är du sommarlov? Vill verkligen ha dig här nu!!
Ska försöka somna nu, natti!

tråk dag

Vädret var inte önskat idag. Sitter inomhus och tråkar, snackar på skype och spelar lol. Inte det bästa, men vad ska man annars hitta på? Gå ut och blåsa bort kanske? ^^
Nää..får väl fortsätta prata med alla trökmånsar på skype och spela lol. Har verkligen inget liv just nu. Suck!
aja, finns ej nå mer åh skriva om, elr jo. Min kära vän har börjat gilla någon. aaw, så gulligt. Måste snacka mer och höra vem det är ;) hörs!

Lyckan är här

Alltså gu vilken dag! Först får man ett mejl om att jag fick det sommarjobb jag ansökt till sen ringer mamma och berättar att vi har kommit med i Trinny & Susannah Stylar om Sverige. Alltså jiiises!
Måste..cooldown, elr hur man nu säger. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiih, lyckan har hunnit i fatt mig :>

fick det

JAAAAAAAAAAAAA. Jag fick musik sommarjobbet jag ansökte till. Gu så kul det kommer bli. Att få sjunga konstans i 3 veckors tid, inte helt fel va? ;)
Nu blev jag så sprallig att jag måste gå till gitarren och klinka lite och kanske komma på något nytt.
Herråå!

Kommer va med i TV

Rubriken säger rätt mycket. Men det jag menar är..
Om ni har läst det ->här<- inlägget förstår ni rätt mycket. Jag har varit på intervju om att få vara med i ett prgram så kallat Trinny & Susannah Stylar of Sverige. Där sa de, om vi inte hört av oss innan 30 dagar har ni inte kommit med. Så igår då jag var med hanna på stan på dagobert ringde mamma och berätta att de från Trinny & Susannah hade ringt oss. Så nu är det 10 personer från Luleå där det ska välja 7 personer. Så den 4 Maj ska vi på ytterligare en intervju, och de sa, fall de vill ha med oss väljs både jag och min mamma eftersom de tyckte vi var ett så sött par. hihi, så vi får väl hålla tummarna och se ifall jag kommer att få vara med.
Jaja, nu ska jag flytta över min sationära dator till mitt rum från vardagsrummet ;)
heeejs<3

dagen efter fest

Igår var jag på en fart fylld fest...70 års fest!
Det var min morfar som fyllde 70 och hela släckten hade samlats för att fira. Vi åt go mat och lekte någon slags "gissa film/serie titel till låten" lek. Orkar inte förklara. Vi såg också på Harry Potter som säkert många av er också gjorde. Sen när vi skulle bege oss hem vid 02.00, tror jag klockan var, kanske halv ett? äsch, då släppte vi av mamma hemma. Jag, jesper, johan och alex, vi fortsatte ut och åkte bil i skogen..på natten. Hurr, kusligt!

Nu är det i alla fall dagen efter festen och jag sitter vid frukost bordet och käkar macka. Mumma. Ska snart iväg och fira min morbror som fyller 35 år. Mycker firande. Aja, ska fortsätta äta nu.

Hejdåå!

Vår Fotning + filmning..

Nu ska jag ut och fota lite, samt filma mitt område där jag bor för att visa några söderbo'n att vi inte bor i något slags safari och har 1 mil till vår närmaste grannar! Phu..lång mening. Aja, sen ska jag också möta Hanna och umgås lite innan jag ska iväg in till stan för att träffa Julia och se Amercian Pie Reunion :D
Vi hörs!<3

American Pie

Då sitter jag och Julia och kollar på Amercian Pie Band Camp, den 4e filmen :)
Imorrn ska vi på bio och se Amercian Pie Reunion, så därför måste vi se alla 7 filmer före :p
Aja, då ska jag fortsätta kolla nu, ses!

Intervju med Camilla från TV4

Idag har jag varit på en intervju på Quality Hotel med min mamma hos en kvinna, vid namn Camilla, från TV4. Intervjun handlade om hur man klär sig, ifall man trivs i de kläder man har på sig och hur man tar hand om sminkning och hår.
Det var jätte roligt och alla var så possitiva. Dock när vi kom dit skrev de in oss och det började med att ta foton. Jag var först ut, det tog några närbilder, sedan gick det över till helkropps bilder och sen fick jag klä av mig tröjan för att ta några bilder. Var lite pinsamt men det funka.
Allt gick jätte bra och de sa, "hör vi inte av oss innan 30 dagar har ni inte blivit utvalda".
Sitter och håller tummarna med mamsi. Ska bli kul att se om man kommer med i programmet. Ojj, jag glömde nämna vilket program jag ansökt om att få va med i, det är "Trinny & Susannah Stylar om Sverige".
Detta är Trinny & Susannah

(Susannah till vänster och Trinny till höger)
Nu ska jag ta och tillbringa resten av kvällen till att skriva klart en bokrecention av Ondskan, wish me good luck<3

Ny låt på G

När jag var påväg hem lyssnade jag på låten Perfect med Kelly Clarkson. Då jag kom innanför dörren grabba jag gitarren direkt och startade att skriva en ny låt. Jag fick insperationen av just ordet "perfect". Eftersom alla människor är inte perfekta, varken jag, eller du (syfte till dig som läsare). Vi är ju oss själva, alltså Myself, som jag kallar den nya låten. Textens innehåll handlar om att man älskar sig själv, att man är sig själv och att ingen kan ändra på dig. Har ej hunnit klart hela men jag har hunnit en bit!
Idag, har jag inte gjort så mycket!
Jag har varit i skolan, haft lektioner, vad annars?, so, no, hk, ma, musik & no igen.
Kom hem, börja skriva på låten. Åt middag, kyckling. Mumma!
Vila lite, vakna, plugga, insåg att LF tog sig till final, yeeeeeeeeey! Grattis!!
Satt mig vid datan, prata på skype, facebooka, skicka in ett bidrag till en tävling, skype'a lite till och nu sitter jag och bloggar om dagen.
Aja, ska sova nu eftersom jag har sovmorgon imorgon!..? eh..jaa! Äsch, jag ska sova nu!
Go'natt<3
RSS 2.0