3 veckor

Det som hänt efter mitt sista inlägg är att jag stack till Grekland i en vecka, så därför kunde jag inte blogga. Sen när jag kom hem drog jag till min pojkvän i en vecka. Så då ansåg jag mig lite dissande om jag skulle sitta och skriva blogginlägg. Sen när jag om hem därifrån var det bara en dag kvar till skolan börja och då orkade jag bara inte. Och nu har det gått en vecka i skolan innan jag tog mig an att skriva ett inlägg. 3 veckor tog det, och jag som "lovade" att bli mer aktiv. Känner att alla mina inlägg handlar om det. Pinsamt!!
 
Kan skriva lite om skol veckan för variationens skull. På måndagen samlades alla som skulle gå på Hackspetten i Lärkans Aula. Där blev vi uppropade en efter en. När man blev uppropad hamna man i en preliminär klass, den klassen var man i till då de rätta klasserna hade valts, efter vad man har valt för inriktning. På tisdagen fick vi våra rätta klasser och jag blev inte så nöjd. På onsdagen åkte vi till Råne och gjorde sammarbetsövningar. På torsdagen började vi gå efter det rätta schemat och då fick jag byta till parallel klassen. Sen var fredagen var bara en vanlig skoldag :)

Ursäkta mig!

Sådana här kommentarer kommer ofta, men ja..förlåt för att jag inte har uppdaterat på jätte länge.
Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv på senaste, bla. jag har fått sommarlov ofc! sen har jag sommar jobbat på världens bästa sommarjobb. Jag har också skaffat pojkvän och vi blev tillsammans den 28 Juni. Sedan har jag väl gjort normala saker så som att umgås med vänner, äta, sova m.m. Jag har även fått förfrågan om att sjunga på Lule-Kalaset så det ska jag göra imorgon klockan 19:45. Det ska bli intressant. Och inte nog med det, jag har även fått förfrågan om att följa med till USA och sjunga med en grupp om nått år. Det ser jag verkligen fram emot.
 
Ska snart hämta upp Julia med sport bilen och sen bege mig mot stan där LK är i "full" gång.
Gratis dag = Mycket folk! :D
aja, lovar att skriva fler inlägg och bli mer aktiv (som jag lovat i typ ett år nu) hejs!
RSS 2.0