stoppa något i mun

Vaknade lite före elva idag, kände mig hungrig, satte mig vid datan, suttit här nu i 2 timmar, kan inte dra mig, förstår inte varför. Nä men jag vaknade ganska tidigt idag för att vara en lördag. Känner att jag borde göra något av dagen, det har ju redan sprungit iväg 2 timmar och jag sitter fortfarande i morgonrock och troll hår..
Ifall det är någon som har lust att umgås är det bara att slå en pling eller så. Har då absolut inget att göra.
Aja, som sagt har jag varit hungrig i två timmar, så jag borde dra till köket och stoppa nå i mun.
heejs<3

hungerspelen

Alltså, det finns inga ord för hur bra den var!
11 av 10 poäng får filmen av mig!!
Jag hade ju tänkt mig att kritisera filmen men det ända jag har att säga är, SE FILMEN!!!!!
Ni kommer absolut inte ångra er, det är nog den bästa film jag sett och för er killar..detta är absolut inte likt nå twilight haha. Så kolla kolla kolla!
Aja ska sova nu, go'natt<3

jämställdhet, jämlikhet

Idag hade vi workshop om en teater vi såg igår. Teatern handlade om Bröderskap. Jag tyckte den var jätte bra, fast det fanns också personer som tyckte att den var rätt dålig.
Men vad vi gjorde idag, det var att vi pratade om jämställdhet i dagens samhälle. Hur man är som kön. För om en kille börja sminka sig, då funderar man ju varför, eller har jag fel? Men om en tjej mekar i en bil eller något, då funderar man inte varför på samma sätt som för killen.
Men om man gillar att sminka sig, att man trvis med det. Då tycker jag att man gör det.
Vi pratade om dessa lådor också. Att man står i en låda full med adjektiv om hur man ska vara i närheten av en vän. Jag har faktiskt aldrig tänk på att vi lever så, jag känner att jag kan vara vem jag är runt vem som helst.
Hehehe, men när jag sa det till min mentor samt de som höll denna presentation, sa de att de såg att jag hade saker att säga men vågade inte säga dem. Det är helt sant. Så, man lever verkligen i en låda. Guh vad hemskt det lät men jaa.. det är så :/
Nu ska jag sätta mig och skriva upp saker som jag inte vågar göra på skolan så ska jag försöka ändra det.
Man kan säga då att jag har klivit ut ur lådan!
Aja, 3 timmar kvar innan Hungerspelen börjar!
Läängtar :D
Ska iväg och se den med min mamma, hahah x'd
Har höga förväntningar till filmen. Skriver sen vad jag tyckte om den när jag kommer hem!

på skolan

sitter just nu i skolans datasal brevid hanna och laddar ner lol, hahah!
vette fasen varför men skulle va kul om man hann spela ett varv, elr ja..5 min iaf. Matcherna tar ju runt 30 - 45 min. Och installationen ja..vad kan man säga om den här på skolan?
seeegt internet -.-'
lunchen börjar idag 10:40 men för oss "lucia barn" börjar den 11:00 eftersom vi ska få "lucia pizza", alltså vaa..?
ojoj nu är installationen klar, så detta blev det sista jag skrev!
Heeejs<3

Bella Swan's Wedding Hair Comb

När Breaking Dawn part 1 släpptes på DVD var min underbara mamma på Hemmakväll och köpte hela boxen där jag fick filmen samt lite fler saker :)
Jag öppnade inte boxen förrän idag och jag blev shockad när jag såg vad som följde med..
Det var Bella Swan's bröllps hårspänne som hon får av sin far och mor i filmen
kolla va fint
Är typ kär :)
Och den lilla boxen som följde med i satin..ååh, lovely<3
Tack så jätte mycket min underbara älskade mamma för att du alltid är så snäll. Du är nästan för snäll, puss älskar dig<3

här har ni!..

ja, nu orkar jag inte dra ut på att skriva detta "lååånga" inlägget om vad som har hänt.
men det jag kan skriva om är att jag råkade ut för en slalom olycka under sportlovet, jag slocknade sen kom jag till medvetande 1 och en halv timma efter. Ambulansen kom och jag fördes till Sunderbysjukhus. Fick tillbringa hela kvällen där på att vänta på provresultaten efter alla röntgen bilder de tagit. In mot natten fick jag välja ifall jag ville sova hemma elr på sjukhuset. Jag valde att åka hem, mådde pyton.
Jag svällde upp och såg ut som ett odjur på högersida om ansiktet. När svullnaden väl lade sig kunde jag öppna ögat. Hela ögat var blogsprängt och jag hade ständig huvudvärk samt problem i ryggen.
Nu kan jag berätta att allt har nästan gått över, kan få någon yrsel snurr ibland, men det händer inte ofta. Ryggen mår bra. Mitt blodspränga öga ser snart ut som vanligt, ganska ovlanligt att se mig "normal" hehe x'p
Har en bula mellan pannan och huvudet, och en under ögat. Tyvärr gör det väldigt ont när man tar där men det lär väl ta åh gå över ngn gång! :)
Jaja, resten vad som hänt under lovet orkar jag inte skriva om. Men där är en av orsakerna varför jag har tappat mitt bloggande. Ska starta igång nu igen!
Och jag ska inte intala mig själv att dra ut på tiden och skriva senare. Det blir ju fasen bekvämt att inte skriva efter ett tag, illa!
Men nu blire sängen i alla fall, klockan är mycket och jag har möte med rektorn 08:45 imorrn för att prata om elevfiket. Hoppas det startar igång någon gång..
Godnatt på er sötungar!<3

uppdatering

Helt ärligt har jag inte haft tid att uppdatera, och det har jag inte heller nu. Jag kommer sätta mig någon dag och skriva allt som hänt under sportlovet, så får ni veta varför jag inte haft tid.
Sovgott på er!
RSS 2.0